خواص میوه‌جات

خواص میوه‌جات

منتشر شده در: شنبه، 27 خرداد، 1402 955 بازدید

خواص پسته

طبع پسته گرم و خشك مي‎باشد.

پسته براي تقويت نيروي جنسي مفيد است. روزي 15 عدد همراه صبحانه به مدت 21 روز با كمي عسل و شير بعنوان صبحانه ميل شود.

تقويت كننده ذهن است. صبح‌ها 20 عدد پسته با چند عدد خرما و يك ليوان شير ميل كنند.

تسكين دهنده‌ سرفه است.

آرامش دهنده قلب است.

تقويت معده است. يك ساعت قبل از غذا سعي كنيد خام مصرف شود.

باز كنندة انسداد و گرفتگي مجاري كبد مي‌باشد.

پوسته سبز خارجي ميوه پسته طبع سرد و خشك دارد.

كساني كه مي‌خواهند دندان و لثه محكم و دهان خوشبو داشته باشند پوسته سبز پسته را بخورند.

كساني كه درد مقعد دارند از جوشانده‌ي پوست و برگ درخت پسته كه پنبه‌اي را به آن آغشته كرده‌اند روي موضع بگذارند.

براي برطرف كردن ضرر پسته بهتر است كه بعد از خوردن آن برگ زردآلو ترش يا انار ترش بخورند.

براي كساني كه دوران نقاهت بيماري را مي‌گذارنند بهتر است روزانه 10 دانه پسته همراه 3 برگه زردآلو ترش ميل كنند.

مسلولين يا كساني كه لاغر شده‌اند مي توانند از روش فوق استفاده كنند.

ايرانيان قديم مي‌گفتند اگر كسي پسر مي‌خواهد بايد پسته بخورد.

به خاطر وجود فسفر و كلسيم در پسته براي تقويت سلولهاي مغزي و استحكام استخوان بسيار مفيد است.

از آهن موجود در پسته نبايد فراموش كنيم كساني كه كم خون هستند مي‌توانند روزانه 10 دانه پسته با يك قاشق شربت زرشك ده صبح ميل كنند.

كساني كه بيماري نقرس ، ديابت و يا ناراحتي كليه دارند سعي كنند پسته كم بخورند.

اگر پوست سخت پسته را جوشانده و با آب آن پوست سر را ماساژ دهيم از ريزش مو جلوگيري مي‌كند.

كساني كه درد استخوان دارند يا درد كمرهايي كه مربوط به ديسك نباشند مي‌توانند بين 10 تا 20 گرم پسته ميل نمايند.

براي درمان استفراغ‌هايي كه منشاء صفراوي دارند روزانه 2 عدد پسته استفاده كنند.

براي كساني كه مي‌خواهند چاق بشوند روزانه 20 عدد پسته + 20 عدد فندق + 10 عدد بادام زميني همراه عسل خوب و يك

ليوان شير ميل شود. پسته و فندق و بادام را با عسل مخلوط كرده خوب بجويد سپس كمي شير همراه آن بخوريد. منظور اين است كه بزاق دهان با آنها مخلوط گردد.

نسخه ديگر جهت درمان لاغري مغز بادام شيري 25 گرم + پسته خام 25 گرم + گردو 25 گرم + فندق 25 گرم همه را خوب كوبيده با شكر 100 گرم مخلوط نموده 100 گرم نشاسته به آن مي‌افزاييم در شير مواد را پخته به عنوان غذا ميل مي‌كنيم.

پسته سردي كبد را معالجه مي‌كند.

به خاطر داشته باشيد كه پوسته نازك روي مغز پسته را هم بخوريد.

پسته از سكسكه جلوگيري مي‌كند.

پسته دفع كنندة سموم بدن است.

كساني كه لقوه دارند روغن پسته را با مشك مخلوط نموده مالش دهند.

پوسته نازك روي مغز پسته درمان كنندة يرقان و ورم طحال است.

مرباي پوست خارجي پسته تازه باعث تقويت قلب مي‌شود.

براي كساني كه مي‌خواهند از ريزش مويشان جلوگيري شود از برگ درخت پسته جوشاندة غليظي تهيه كنند و هفته‌اي دو مرتبه سر را بشويند.

پسته متعادل كنندة غدد تيروئيد مي‌باشد، روزي 20 دانه ميل شود.

سعي كنيد در خوردن پسته افراط نشود، مخصوصاً خانم‌هاي حامله چون باعث زردي كودك مي‌شود.

خواص توت فرنگی

توت فرنگي هم قابض و هم مدر است (البته برگ آن).

دم كرده برگ توت فرنگي براي اسهال مفيد است.

براي ناراحتي مجاري ادرار از دم كرده برگ توت فرنگي با كمي دارچين استفاده مي‌شود.

برگ توت فرنگي + دارچين و خيلي كم وانيل يك چاي فرح‌آور و مدر مي‌باشد.

جوشانده 20 تا 30 گرم برگ توت فرنگي در يك ليتر آب براي سنگ كليه مفيد است (روش استفاده روزي 4 استكان).

از جوشانده 20 گرم برگ توت فرنگي در يك ليتر آب مي‌توان جهت رفع اسهال خوني استفاده كرد (هر چهار ساعت 2 قاشق سوپ‌خوري).

جوشانده برگ توت فرنگي مدر مي‌باشد (هر چهار ساعت 3 قاشق مرباخوري).

جوشانده برگ توت فرنگي براي استسقاء مفيد است (هر چهار ساعت 1 قاشق مرباخوري).

خوردن توت فرنگي بعضي از ويروس‌ها را از بين مي‌برد.

توت فرنگي از سرطان جلوگيري مي نمايد.

توت فرنگي باعث كاهش كلسترول خون مي‌شود.

كساني كه سرطان دارند سعي كنند توت فرنگي را در برنامه غذايي خود بگذاريد.

خوردن توت فرنگي با كمي عسل يبوست را از بين مي‌برد.

توت فرنگي داراي ويتامين‌هاي A و B و C مي‌باشد.

در توت فرنگي مقدار زيادي آهن ، يد و آهك وجود دارد.

براي مبتلايان به نقرس قبل از غذا توت فرنگي بخورند.

كساني كه سل دارند و يا روماتيسم و اشخاص ضعيف و كم خون مي‌توانند از توت فرنگي استفاده كنند يك ساعت قبل از غذا.

وجود ويتامين A در توت فرنگي عامل نمو و توليد انساج مي‌باشد.

توت فرنگي براي خانمهاي حامله بسيار مفيد است.

توت فرنگي درمان كنندة تأثر و هيجانات مي‌باشد.

خوردن توت فرنگي فرد را از ابتلاء به مرض قند مصون مي‌‎دارد.

كساني كه از درد مفاصل مي‌نالند خوب است كه يك ساعت قبل از غذا 200 تا 400 گرم توت فرنگي بخورند.

افراط در خوردن توت فرنگي ممكن است ايجاد تب كند.

كساني كه بيماري حساسيت دارند با احتياط مصرف كنند.

افرادي كه آسم دارند همچنين كم بخورند.

از ماسك توت فرنگي براي شفافيت پوست مي‌توان استفاده كرد.

توت فرنگي يك ميوه خوب براي كساني كه دورة نقاهت را مي گذرانند مي‌باشد و توصيه مي‌شود كه استفاده كنند.

استفاده زياد توت فرنگي ممكن است باعث ايجاد كهير شود.

از خشك شده برگ و ريشه توت فرنگي مي‌توان مانند گرد دندان جهت پاك كردن دندان و لثه استفاده نمود.

ماسك خوب : مخلوطي از توت فرنگي و شير و كمي گلاب براي صورت.

كساني كه خونريزي لثه دارند توت فرنگي را به حالت مزمزه بخورند.

توت فرنگي براي رشد مو، ناخن و تقويت چشم مفيد است.

توت فرنگي عمل خون سازي را در بدن تقويت مي‌كند و كم خوني را برطرف مي‌نمايد.

به خاطر دارا بودن ويتامينهاي A و C و كلسيم و فسفر باعث رشد و نمو كودكان و نوجوانان و استحكام دندان‌ها مي‌شود. براي اين منظور بايد روزانه به مقدار 300 گرم توت فرنگي ميل نمايند.

توت فرنگي ترميم كنندة استخوان‌هاي شكسته است.

ماسك توت فرنگي : لك‌هاي صورت را از بين مي‌برد.

توت فرنگي چاق كننده نيست لذا افراد چاق با خيال راحت ميل نمايند.

بهترين روش خوردن توت فرنگي اين است كه آنها را كاملاً بشوييد سپس به مدت يك ساعت در شربت قند قرار دهيد و آن گاه مجدداً بشوييد و ميل نماييد در اين صورت ممكن است كمتر به ميكروب و انگل آلوده باشد.

كساني كه سنگ كليه دارند 20 تا 50 گرم برگ توت فرنگي را در يك ليتر آب بجوشانند و به مقدار دلخواه مصرف نمايند.

كساني كه پسر مي‌خواهند اگر در ماه‌هاي اول حاملگي توت فرنگي بخورند نوزاد پسر خواهد بود.

كساني كه سوزاك هستند از شربت توت فرنگي زياد استفاده كنند.

كساني كه درد مفاصل دارند بهتر است در فواصل بين دو غذا هر دفعه بين 100 تا 200 گرم توت فرنگي ميل نمايند.

جوشانده ريشة و برگ توت فرنگي براي تصلب شرائين مفيد است 10 تا 15 گرم در 150 سي سي آب.

اگر صبح ناشتا ابتدا يك استكان آب جوش و 500 گرم توت فرنگي تا ظهر بخورند و چيز ديگري نخورند كرم‌هاي رودة آنها دفع خواهد شد.

افرادي كه كم خون هستند 250 گرم توت فرنگي با كمي شكر و آبليمو مخلوط نموده و ميل نمايند.

كساني كه كليه‌هاي آنها عفونت دارد و يا مثانه آنها دچار اشكال است از جوشاندة برگ و ريشه توت فرنگي استفاده نمايند (30 گرم در يك ليتر آب به مدت 5 دقيقه جوشيده مي‌شود).

كساني كه فشار خون دارند از جوشاندة ريشه و برگ توت فرنگي استفاده كنند.

اگر توت فرنگي را محلول كرده و صورت را بشوييم چين و چروك پوست را از بين مي‌برد.

در حاليكه توت فرنگي براي افراد چاق مضر نيست ولي لاغرها را چاق مي‌كند.

خواص عناب

عناب معتدل و مايل به رطوبت است.

براي جلوگيري از التهاب مخاط بيني و ريزش آب بيني ميوه خشك عناب را مقابل آتش سوزانده دود حاصل از آن را بو كنيد باعث باز شدن بيني و رفع ريزش آب آن مي‌گردد.

جوشاندة عناب نرم كنندة سينه است. براي گرفتن نتيجه بهتر، بهتر است همراه انجير، كشمش و خرما استفاده شود.

عناب تصفيه كننده و مولد خون است.

براي رفع خارش بدن جوشاندة عناب را با شكر شيرين كنيد، ميل شود.

عناب تب تر است.

كساني كه بواسير دارند صبح ناشتا يك استكان آب جوشاندة عناب به مدت 4 روز ميل كنند.

كساني كه فشار خون آنها بالاست 50 گرم زرشك + 50 گرم عناب را خوب نرم كرده هستة عنابها را جدا كرده با پودر زرشك مخلوط كرده بعد از هر غذا يك قاشق مرباخوري ميل كنند.

كساني كه سردرد يا سرگيجه دارند به مدت 14 روز ، روزي 5 دانه عناب ميل كنند.

براي درمان كهير و خارش هاي پوستي 10 تا 50 عدد عناب (بستگي به سن فرد و شدت بيماري آن دارد) كمي كوبيده در آب جوشانده صاف نموده صبح ناشتا ميل شود.

آنهايي كه مبتلا به ورم كيسه صفرا مي‌باشند عناب را خيس كرده صاف نموده صبح ناشتا ميل كنند. (10 دانه در يك استكان آب)

كساني كه كمر درد دارند به مدت 7 روز، روزي ده دانه عناب ابتدا مكيده سپس ميل كنند.

شربت عناب براي حصبه، درد سينه، سرفه و فشار خون مفيد مي‌باشد. طرز تهيه شربت عناب: 200 گرم عناب در يك ليتر آب پخته سپس دانه‌هاي آن را گرفته با 750 گرم شكر مخلوط نموده بپزيد تا شربت شود.

خاكستر درخت عناب و سركه را به صورت ضماد مي‌‌توان روي جراحت مارگزيده گذاشت.

عناب براي سردردهاي ناشي از صفرا مفيد مي‌باشد. طرز تهيه : هليله زرد + هليله كابلي + تمر هندي + عناب + بنفشه + سپستان + تخم خيار. از هركدام 5 گرم در يك ليتر آب به مدت 10 دقيقه جوشانده صاف كنيد و روزي سه فنجان ميل كنيد.

عناب دفع كنندة بلغم است.

زياده روي در خوردن عناب باعث كم شدن شهوت و غرايز جنسي مي‌شود.

كساني كه زخم معده و ورم روده دارند عناب را با هسته سائيده بعد از غذا يك قاشق چاي خوري ميل كنند.

برگ خشك عناب جهت درمان زخم‌هاي خوره‌اي مفيد است بدين صورت كه گرد برگ درخت عناب را روي زخم بپاشيد.

عناب كاهش دهندة حرارت بدن است.

شستشودهنده سلولهاي مغزي است.

كاهش دهندة چربي خون است.

عناب مقوي مغز است.

كساني كه قند دارند روزي 5 دانه عناب بخورند.

كساني كه سنگ كيسه صفرا دارند عرق بيدمشك و عرق كاسني را از هر كدام 100 گرم و 50 گرم عناب را در آنها خيس نموده سپس صاف كنند روزي 3 بار هر بار 2 قاشق غذا خوري قبل از غذا ميل كنند.

يك شربت خوب مخصوص سرفه و سينه درد و خلط آور و ملين: عناب + انجير + كشمش + خرما از هر كدام 50 گرم در يك ليتر آب جوشانده صاف نموده روزي 3 فنجان ميل شود.

عناب براي تصلب شرائين مفيد مي‌باشد.

براي سرعت بخشيدن در ترميم شكستگي استخوان از ضماد برگ درخت عناب استفاده كنيد.

كساني كه زخم روده و اثني عشر دارند در طول روز 5 دانه عناب آهسته مكيده بعد از اينكه كاملا نرم شد جويده ميل كنند.

براي درمان خارش پوست 50 عدد عناب را با يك ليوان آب جوشانده صاف كرده، صبح ناشتا با سكنجبين مخلوط نموده ميل شود. عناب خشك شده را با عسل مخلوط كرده در محل خارش و كهير بماليد.

از برگ‌هاي عناب بصورت ضماد مي‌توان در محل گزش عقرب گذاشت.

هستة عناب خواب‌آور و مخدر است.

باد دماغ بيماري است كه مانع تنفس مي‌شود. عناب را بسوزانيد و دود آن را بالا بكشيد از طريق بيني.

براي درمان دندان درد سائيده عناب را در محل كرم خوردگي دندان بگذاريد.

كودكاني كه زرد زخم مي‌گيرند روزانه 5 دانه عناب به مدت يك هفته به آنها بدهيد بجوند و آهسته بخورند. (سن كودك كمتر از 8 سال نباشد)

جهت مخملك عناب و ترنجبين را بجوشانيد و به مدت يك هفته كم كم به كودك بدهيد.

براي سردردهاي ناشي از سوء هاضمه عناب + بنفشه + گل پنيرك جوشانده با ترنجبين شيرين كنيد ميل نماييد.

دو عدد عناب ابتدا ميل شود سپس بعد از چند دقيقه يك عدد گلابي بخورند. اين تقويت كننده قلب است.

براي درمان يرقان عناب + گل بنفشه + ترنجبين + شيرخشت را به مقدار مساوي مخلوط كنيد سپس با آب هندوانه ميل نماييد. اين دارو براي درمان يرقان بسيار مفيد است.

خوردن عناب بيماري پوستي گال يا جرب را كاهش مي‌دهد روزانه چند دانه ميل كنيد.

20 تا 30 عدد عناب را در شير خيس نموده صبح ناشتا با شير ميل كنيد اين دارو براي فشار خون بسيار مفيد مي‌باشد.

اگر سنگ مثانه داريد 30 عدد عناب را در يك ليوان آب شب خيس كرده صبح ناشتا ميل كنيد به مدت هفت روز.

براي درمان سردرد 30 عدد عناب + 5 گرم تخم گشنيز در يك ليوان آب جوش دم كرده صبح ناشتا ميل شود.

عناب براي باد سرخ مفيد است (باد سرخ بيماري است كه به وسيله شيرگاو نجوشيده در انسان ايجاد مي شود ابتدا در يك نقطه بدن خارش شروع مي‌شود و كم كم قرمز و متورم و داغ و گرم مي شود و روزهاي بعد مي‌تركد و زردآب از آن خارج مي‌شود) عناب را دم كرده آب آن را بخوريد و تفاله آن را روي زخم بگذاريد.

خواص شاه توت

طبع شاه‌توت سرد و خشك است.

شاه توت سرشار از ويتامين E ، C ، B و A مي‌باشد و مواد معدني چون كلسيم و پتاسيم دارد.

براي درمان اوريون آب شاه توت تازه با تاج ريزي مخلوط كرده بر روي گلو بماليد و غرغره كنيد.

برگ شاه‌توت تب‌بر است: 20 گرم در 300 سي سي آب دم كرده روزي سه فنجان ميل كنيد.

شاه توت عطش را فرو مي‌نشاند مخصوصاً اگر در اثر خوردن گوشت باشد.

برگ درخت شاه توت درمان كننده خنازير است (خنازير غده‌هاي سختي هستند كه زيرگردن، گلو، زير بغل و زير چانه ايجاد مي‌گردد كه گاهي تبديل به زخم عفوني مي‌گردند ابتدا بسيار كوچكند به تدريج بزرگ شده و آويزان مي‌شوند) بدين صورت كه شاه توت را بكوبيد و در محل زخم بماليد.

25 گرم ريشه شاه توت در 2 ليوان آب جوشانده ميل شود باعث مي‌شود كه كرم كدو از بين برود. (براي خانم‌هاي حامله ممنوع مي‌باشد).

شاه توت يك صفرابر قوي مي باشد.

كساني كه قند خون دارند مي‌توانند صبحانه شاه توت بخورند يا اينكه 10 گرم برگ گردو + 10 گرم برگ شاه توت + 300 سي سي آب جوشانده قبل از غذا يك استكان ميل كند.

شاه توت تصفيه كنندة خون مي‌باشد. صبح به عنوان صبحانه 300 گرم ميل شود.

خوردن شاه توت درد كمر را كاهش مي‌دهد.

خواص نارگیل

گوشت نارگيل تازه گرم و خشك است، خشكش قوي‌تر است.

براي رفع بوي بد دهان نارگيل را بجويد.

براي درد رماتيسم و مفاصل صبح‌ها مرباي نارگيل همراه صبحانه ميل كنيد.

نارگيل چاق كننده است.

دفع كنندة مواد سرد بلغمي و سوداوي است.

زياد كننده حرارت غريزي و افزايش دهندة اسپرم است.

خوردن نارگيل با شكر علاوه بر اينكه مقوي است زياد كنندة خون هم مي باشد.

گوشت نارگيل ديرهضم است براي ضم آسان با شكر خورده شود.

خاكستر پوست نارگيل باعث سفيدي دندان مي‌شود به اين طريق كه مسواك را آغشته به پودر خاكستر نارگيل كرده و طبق روش مسواك زدن دندانها را مسواك بزنيد.

نارگيل براي تقويت حافظه مفيد است.

گوشت نارگيل براي رفع درد مثانه استفاده مي‌شود.

براي اخراج احشام كرم معده و روده و كرم كدو گوشت نارگيل را ميل كرده و كمي سركه همراه آب بالاي آن بخورند.

گوشت نارگيل درد كمر را كاهش مي دهد.

نارگيل محرك مراكز عصبي دستگاه تناسلي است.

در مناطق شرجي ماليدن روغن نارگيل به مو از ريزش آن جلوگيري مي‌كند.

ماليدن خاكستر پوست نارگيل به صورت باعث باز شدن رنگ رخسار و از بين رفتن كك مك مي‌شود.

از ريشه‌هاي نارگيل (پوست اول) مي‌توان طنابي درست كرد كه داراي مقاومت زيادي است و در آب شور پوسيده نمي‌شود.

كساني كه بي‌حسي اعضا ، فلج ، جنون و ماليخوليا دارند از گوشت نارگيل استفاده كنند.

گوشت نارگيل تقويت كنندة كبد است.

براي زخم معده مفيد است.

براي زود پخته شدن گوشت مقداري از نارگيل را در آن بيندازيد.

براي تقويت مو خاكستر چوب نارگيل + حنا به روي سر بگذاريد.

اگر بعد از خوردن داروهاي ضدكرم مقداري روغن نارگيل خورده شود در از بين رفتن كرم بسيار مؤثر است.

يك ژل خوب براي تقويت مو و نگهداري مو: پودر نارگيل 4 قاشق مرباخوري + عرق مورد يك استكان + عرق گزنه يك استكان + پودر نارگيل را با اينها خوب مخلوط كرده سپس يك قاشق كتيرا به آن اضافه نموده در مخلوط كن مخلوط نموده صاف كنيد به مو بزنيد.

يك شاداب كنندة پوست: پودر نارگيل 2 قاشق غذاخوري با يك استكان شير خوب مخلوط كنيد سپس به پوست بماليد و يك ساعت بعد بشوييد.

نارگيل كپك زده مضر است نخوريد.

براي تقويت سلولهاي مغزي نارگيل تازه را همراه با عسل ميل نماييد اين باعث مي‌شود كند ذهني رفع گردد.

آب نارگيل جهت درمان اختلالات رواني بخصوص خستگي مغز و ضعف قواي فكر بسيار مناسب است.

كساني كه دچار كمبود نطفه شده‌اند از اين نسخه استفاده كنند: پسته 10 عدد + گردو 1 عدد + فندق 20 عدد + كنجد 2 قاشق غذاخوري + نارگيل 2 قاشق غذاخوري با عسل مخلوط كرده صبح ها با شير بخورند ابتدا معجون را خوب جويده بعد شير بخورند.

براي درمان بواسير روزي 2 قاشق روغن مايع ميل كرده يك قطره چكان روغن نارگيل داخل مقعد تزريق نموده تا بواسير درمان گردد.

براي تقويت مژه و ابرو 2 عدد فندق را سوخته با يك قاشق چاي خوري روغن كرچك يك قاشق روغن نارگيل با سوزانده فندق مخلوط نموده هر شب مژه و ابرو را چرب نماييد.

خواص انگور

انگور داراي كلسيم ، آهن ، فسفر ، سيلسيم و املاح معدني است و منگنز و يد را نيز دارد.

انگور داراي ويتامين‌هاي و B و C وA و D است.

انگور ميوة جواني است.

تأمين كنندة‌ غذاي عضلات و روشن كنندة مغز و تقويت حافظه است.

خود انگور از شراب آن بهتر است.

خوردن انگور از كم خوني جلوگيري مي‌كند مخصوصاً براي كودكان در فواصل غذا ميل شود.

انگور ميوة خوبي براي خانمهاي حامله است و از خطر سقط جنين جلوگيري مي‌كند.

خانمهاي شيرده اگر انگور بخورند شير آنها زياد ، مقوي و مغزّي براي كودك خواهد بود.

كساني كه مرض قند دارند از خوردن انگور نگران نباشند زيرا انگور به خاطر اسيدهايي كه دارد قند خون را بالا نمي‌برد.

كساني كه ريه‌هاي آزرده دارند انگور غذاي خوبي است.

قابل توجه گياه‌خواران و ديگران در ماههاي مرداد، شهريور و مهر بيشتر از هر زمان ديگري انگور بخوريد.

انگور اشتهاآور است.

انگور رماتيسم را درمان مي‌كند، اگر چاق هستيد صبح تا ظهر انگور بخوريد و غذاي ديگري نخوريد.

انگور فشار خون را برطرف مي‌كند. 10 صبح و 5 عصر ميل شود.

هيچ وقت انگور را به عنوان دسر نخوريد.

انگور را با گوشت و چربي نخوريد.

انگور با گوشت و شير نمي‌سازد.

انگور با دانه‌هاي روغني سازگاري ندارد.

انگور با سبزيهاي خوردني و گوجه‌فرنگي سازگاري ندارد.

اگر انگور با گوشت و ماهي خورده شود براي كبد بسيار مضر است و خون مسموم مي‌شود و امكان اسهالهاي شديد دارد.

مهمترين مسئله براي انگور، دانستن اين است كه چه زمان و با چه چيزي خورده شود.

انگور با نان برشته سازگار است.

انگور با برنج، پرتقال، سيب زميني تنوري و خربزه سازگار است.

هضم آب انگور بسيار آسان است و داراي كالري زيادي است.

كساني كه مي‌خواهند چاق شوند انگور را همراه با غذاي سازگار بخورند.

كساني كه زردي دارند 25 گرم از برگ انگور را در يك ليتر آب جوشانده روزي 3 ليوان بخورند.

اگر هر صبح ناشتا يك قاشق از اشك مو بنوشيد سنگ كليه و مثانه برطرف خواهد شد.

روش به دست آوردن اشك مو: هنگامي كه ما سرشاخه‌هاي مو را مي‎زنيم آبي از سرشاخه بيرون مي‌آيد كه به آن اشك مو مي‌گويند.

كساني كه مي‌خواهند لاغر شوند قبل از غذا 2 قاشق از آب غورة انگور ميل كنند. افراط در خوردن آبغوره نشود.

خاكستر شاخه‌هاي انگور به صورت ضماد جهت ورم بيضه مفيد است.

خاكستر شاخه‌هاي انگور جهت بواسير مفيد است. بصورت ضماد بگذاريد بدين صورت خاكستر شاخه‌هاي انگور با آب تره مخلوط به صورت ضماد بگذاريد.

انگور چون تشعشعات خورشيد را جذب نموده بهتر است خالص خورده شود.

انگور دافع سودا ، نرم كنندة سينه و برطرف كنندة ترشي خون است.

انگور را در روغن زيتون بجوشانيد و صاف كنيد ماسك خوبي براي چين و چروك صورت است.

از خوردن انگور سبز و نارس خودداري كنيد چون براي معده مضر است و دير هضم مي‎باشد.

براي درمان يرقان هستة انگور را بكوبيد با عسل مخلوط كرده ميل نماييد.

ضماد دم كردة برگ انگور ورم چشم را برطرف مي‌كند.

براي درمان نقرس ، رماتيسم ، سنگ كليه و مثانه روزي 3 ليوان آب آنگور در فواصل غذا ميل شود.

براي شادابي پوست صورت ، صورت را به آب انگور آغشته نماييد و بعد از 15 دقيقه با محلول نيم گرم و جوش شيرين كه با كمي آب مخلوط شده است بشوييد.

انگور دو برابر گوشت در بدن انرژي توليد مي‌كند در حالي كه سميّت گوشت را ندارد.

هيچ گاه بعد از خوردن انگور آب سرد ننوشيد.

كساني كه سياتيك دارند همراه غذاي خود كمي آب غوره بخورند.

طبع غوره سرد و خشك است.

غوره حرارت خون را فرو مي‎نشاند صفرا را از بين مي‌برد و قطع كنندة بلغم است.

آب غوره بلوغ دختران را جلو مي‌اندازد.

مويز همراه نخود برشته يك غذاي خوب براي آقايان است. باعث ازدياد شهوت مي‌شود.

كشمش و خوردن آن خلط‌آور است.

افراط در خوردن كشمش و مويز خون را كثيف مي‌كند.

انگور براي سل ريه مفيد است. 10 صبح و 5 بعدازظهر ميل شود.

براي سياه سرفه انگور مفيد است. در فواصل غذا ميل شود.

كساني كه پس از عمل جراحي احتياج به تقويت دارند بهتر است روزي يك يا دو ليوان آب انگور ميل نمايند. 10 صبح و 5 عصر ميل نماييد.

به خاطر داشته باشيد مداومت در خوردن آب انگور ايجاد سنگ كليه مي‌كند.

شيرة انگور بدين طريق به دست مي‌آيد كه آب انگور را مي‌جوشانيم تا به يك چهارم برسد.

كساني كه لاغرند اگر روزانه بين 50 تا 60 گرم شيره انگور با شربت بخورند چاق مي‌شوند.

براي ضعف عمومي شيرة انگور با شير گاو و چند دانه بادام مقوي خوبي است.

براي درمان يرقان شيرة انگور و سركه را مخلوط كرده به صورت شربت بخورند.

شيرة انگور و كمي زعفران به صورت شربت ضعف اعصاب و غم و اندوه را از بين مي‌برد.

شيرة انگور با سداب (سداب را با احتياط بخوريد چون سمي است) جهت درمان صرع مفيد است.

براي درمان كك و درمان شيرة انگور را روي لكه‌ها بماليد.

شيرة انگور به اضافه آب سيب و برگ ريحان بنوشيد ، اين يك شراب حلال مي‌باش

خواص انجیر

طبع آن گرم و تر است.

سرشار از ويتامينها به خصوص B1 مي‌باشد.

ضدچربي خون ، اوره خون و تصفيه كننده خون مي‌باشد.

براي كساني كه دوره نقاهت را مي‌گذرانند مفيد است. 10 صبح 5 عصر ميل شود.

نرم كننده سينه و روده است.

براي كساني كه تنگي نفس دارند خوب است.

انجير داراي آهن ، برم ، منگنز ، آهك و گوگرد مي‌باشد.

خوردن انجير قبل از غذا باعث تحريك اشتها مي‌شود و محيط را براي هضم غذا آسان مي‌كند.

كساني كه يبوست دارند قبل از غذا انجير بخورند.

كساني كه مي‌خواهند چاق شوند. صبح ناشتا انجير با كمي رازيانه ميل كنند.

خوردن انجير باعث ازدياد عرق مي‌شود به خاطر همين سموم بدن دفع مي‌گردد.

انجير باعث تقويت كبد مي‌شود.

كساني كه ورم طحال دارند انجير بخورند.

خوردن انجير با گردو مقاومت بدن را در برابر سموم بالا مي‌برد.

انجير + پسته و بادام باعث تقويت حافظه مي‌شود.

انجير از ريزش مو جلوگيري مي‌كند.

انجير + گردو محرك شهوت است.

انجير بوي بد دهان را از بين مي‌برد.

سوخته ميوه انجير با روغن كنجد موهاي سفيد را مشكي مي‌كند.

سوخته انجير + گليسيرين دندانها را سفيد و محكم مي‌نمايد.

ضماد انجير + آرد جو مسكن دردهاي عضلاني است و باز كننده كورك و دمل.

ضماد انجير با روغن زيتون ترك پوست را كه براثر سرما ايجاد شده است از بين مي‌برد.

شيرابه انجير جهت ميخچه و زگيل مفيد است. وقتي برگ درخت انجير را از درخت جدا مي‌كنيم شيرابه بيرون مي‌آيد.

اگر شيرابه انجير را روي دندان كرم خورده بگذاريد فوراً درد آن را ساكت مي‌كند.

ميوه كال انجير باعث زود پخته شدن گوشت مي‌گردد همچنين باعث پخته شدن حبوبات هم مي‌شود.

جوشانده انجير براي ذات‌الريه ، ذات‌الجنب ، آسم ، تنگي نفس ، سرماخوردگي‌هاي مكرر مفيد مي‌باشد.

براي درمان يبوستهاي شديد انجير را شب در شير خيسانده صبح ناشتا ميل فرماييد.

انجير حالت تشنگي و تب را از بين مي‌برد.

شيرابه انجير يك مايع پنير خوبي مي‌باشد.

در خوردن انجير افراط نكنيد چون براي معده و چشم زيان‌آور است و خنثي كننده زيان آن كرفس است.

افراد چاق كمتر انجير بخورند.

كساني كه مبتلا به اختلالات معده و روده هستند با احتياط ميل كنند.

جوشانده انجير در شير نرم كننده سينه خواهد بود.

انجير را بو داده كوبيده به صورت قهوه درآوريد براي سياه سرفه ، ذات‌الريه، دردهاي مزمن مفيد است.

انجير، خرما، كشمش و عناب. جهت نرم كردن سينه و جلوگيري از خونريزي آن مفيد است.

براي تقويت مو از برگ‌هاي درخت انجير مانند حنا استفاده شود هفته‌اي يكبار.

خواص اناناس

آناناس داراي ويتامينهاي A,B1، B2، PP، C مي باشد.

آناناس حاوي موادي چون آهن ، كلسيم ، قند، پروتئين مي باشد.

عصاره برگهاي آناناس ضد كرم است.

ميوه رسيده آناناس خون ساز است.

دم كرده ريشه آناناس براي درمان سوزاك مفيد است . 30 گرم آنانس را در يك ليتر آب جوش دم كرده هر 4 ساعت يك ليوان ميل شود.

درمان كمردرد: برگهاي له شده آناناس را مخلوط با نمك بصورت ضماد استفاده كنيد.

عصاره ميوه نرسيده آناناس مسهل قوي است ولي خانمهاي باردار نبايد استفاده كنند.

براي درمان تصلب شرائين ميوه آناناس خوب است. در فواصل غذا آناناس ميل شود و شب به عنوان شام استفاده شود.

براي تقويت استخوان مفيد است. صبح و عصر ميل شود.

تقويت نيروي جنسي (آقايان ): 20 دقيقه بعد از نزديكي براي تجديد قواي از دست رفته ميل شود.

عصاره آناناس براي درمان بي اشتهايي و سوء گوارش مفيد است. قبل از غذا ميل شود.

براي درمان زخم روده و معده آناناس مفيداست و يك ساعت بعد از غذا ميل شود.

درمان چاقي ( لاغر كننده ): نيم ساعت قبل از غذا آناناس ميل شود.

خواص انار

پوست و ريشة انار ضدكرم مي‌باشد.

انار معتدل ، مقوي ، ملين ، ادار آور و ضد تشنگي مي‌باشد.

اگر بعد از غذا انار شيرين خورده شود رنگ چهره زيبا و غذا آسان هضم مي‌شود.

كساني كه لاغر هستند خوردن انار براي آنها مفيد است البته نوع شيرين آن.

انار شيرين براي كساني كه يرقان دارند مفيد است، يك ساعت قبل يا بعد از غذا ميل شود.

انار شيرين سرفه را تسكين مي‌دهد و صدا را باز مي‌كند (براي كساني كه آواز مي‌خوانند).

انار شيرين خارشهاي بدن را تسكين مي‌دهد.

طبع انار ترش سرد است.

مقوي معده و كبد است، البته انار شيرين.

كساني كه زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور كلي زياده‌روي در مصرف انار ترش امكان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

جهت درمان زخمهاي دهان روزي چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نماييد.

جهت درمان زخم داخل بيني يا گوشت اضافي روي زخمها آب انار ترش را بجوشانيد تا غليظ شود، سپس با عسل مخلوط نماييد و بر روي آنها بماليد.

رب انار مقوي بدن و چاق كننده است.

رب انار يبوست مي‌آورد.

خوردن انار غم و اندوه را از بين مي‌برد.

كساني كه ميل به خوردن خاك و چيزي ديگر دارند با خوردن رب انار از بين مي‌رود.

خانم ‌هاي حامله اگر در دوران حاملگي رب انار بخورند ويار آنها از بين مي‌رود.

براي از بين بردن ترشحات سادة زنانگي از دمكردة گل انار روزي 2 استكان استفاده شود. 5 گرم گل خشك در 200 سي‌سي آب جوش 20 دقيقه دم كرده، بنوشيد.

براي كساني كه خروج مقعد دارند پوست انار خشك يا تازه را در آب بجوشانند صاف كرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نيمگرم يا سرد آن بنشينند. براي كساني كه بواسير دارند اين عمل مفيد است.

كساني كه كرم دارند حدود سه يا چهار گرم پوست انار را با يك ليوان آب گرم ميل نمايند. بهتر است يبوست نداشته باشند اگر چنانچه يبوست دارند يك روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل يا سوپ‌هاي ملايم بخورند و 2 ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداري سوپ ميل شود.

كساني كه كم خون هستند يا احساس خستگي زياد مي‌كنند از دم كرده يا جوشاندة برگ انار به عنوان چاي استفاده (10 گرم در 250 سي‌سي آب) كنند.

دم كردة برگ انار ميگرن را برطرف مي‌نمايد. 5 عصر و آخر شب يك ليوان ميل شود. 5 گرم گل انار در يك ليوان آب جوش دم كرده.

براي درمان كرم كدو بين 60 تا 90 گرم پوست خشك كردة ريشه با ساقة انار را در 2 ليوان آب به مدت 2 شبانه روز خيس كرده سپس با حرارت ملايم آن را جوشانده تا آب به يك ليوان برسد، سپس صاف نموده در 2 يا 3 نوبت با كمي عسل مخلوط كرده ميل شود. بعد از آن بيمار هنگام اجابت مزاج بر روي يك ظرف آب نيم گرم بنشيند تا كاملاً كرم كدو كه همانا سر آن مي‌باشد دفع گردد زيرا اگر سر آن باقي بماند مجدداً رشد مي‌نمايد. اما براي از بين بردن كرم كدو داروهاي شيميايي البته زير نظر پزشك بهتر است.

در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن كرچك خودداري شود. زيرا ممكن است ايجاد مسموميت نمايد.

جوشاندة پوست انار جهت ترشحات سفيد خانم‌ها مفيد است.

از تركيب گلهاي له شدة انار با روغن كنجد براي سوختگي استفاده مي‌شود.

طبع انار سرد و تر است.

پوست آن سرد و خشك است.

انار شيرين طبيعت سرد، معتدل و كمي تر دارد.

انار توليد كنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد يكي مفيد و ديگر غير مفيد كه انار توليد كننده نوع مفيد آن است.

براي رفع درد سينه يا سرفه خشك سر انار را سوراخ كرده سپس روغن بادام شيرين داخل آن ريخته و روي آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسيار خوب است.

انار ترش نيروي جنسي را كاهش مي‌دهد.

عصارة گل انار و گلاب براي ورم چشم مفيد است. بصورت ضماد با احتياط مصرف شود.

گل انار با آب بارهنگ براي زخمهاي آلات تناسلي آقايان مفيد است. گل انار + عرق بيد + عرق بيدمشك + عرق كاسني + بارهنگ سپس زخم را بشوييد.

به جاي گل ما مي‌توانيم از پي سفيد داخل انار استفاده كنيم. (مورد شماره 34)

كساني كه مي‌خواهند نوزادي زيبا داشته باشند در دوران حاملگي در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.


انار جهت صفرا و تب صفراوي مفيد است. قبل از غذا ميل شود.

بهترين موقع خوردن انار صبح ناشتا با كمي گلپر است.

جوشاندة گل انار درمان كنندة پيوره و خون ريزي لثه

مي باشد.

پودر پوست انار براي التيام زخمهاي كهنه مفيد است.

كساني كه مزاج گرم دارند انار ترش براي آنها مفيد است.

اگر انار با دانه خورده شود از صدا كردن شكم جلوگيري مي‌كند.

امام صادق (ع) مي‌فرمايند : بخوريد انار را با پرده‌هاي وسط آن تا معده را صيقل دهد و هوش را زياد كند.

حضرت علي(ع) مي‌فرمايند: به كودكان خود انار دهيد تا زودتر به سخن آيند.

امام صادق(ع) مي‌فرمايند: كسي كه قبل از خوابيدن انار ميل كند تا صبح در امان خواهد بود.كساني كه بيماري قند دارند از انار استفاده كنند.اگر آب

انار را با شكر و نشاسته و صمغ عربي و روغن بادام بجوشانيم و نيم گرم ميل شود باز كنندة ادرار و تقويت كنندة دستگاه ادرار و مثانه است.انار دفع كنندة مضرات دخانيات مي‌باشد.اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس كوبيدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف مي‌كند.

انار پخته براي زخمهاي گوشة ناحن مفيد است.براي درمان سيفليس ، رب انار با عسل مخلوط كرده به صورت مرهم (بمالند) يا بخورند بهتر است.اشخاصي كه داراي طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار كمي زنجبيل با نبات بخورند.

کلمات کلیدی:
تاپ‌جنسیس.میوه‌جات.خواص میوه.انار.آناناس.انگور.توت‌فرنگیخواصمیوه‌جات

ارسال نظر

نظرات کاربران

نظری برای نمایش وجود ندارد.